Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Nyheder
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Nyheder

Get byggde modernaste bar genom att köpa nyheter här på sidan där du kan hitta allt från glas till vikter

Nyheterna kan du vara säker på att vara endast
När du äntligen har äntligen sparat tillräckligt med pengar för att ha gjort baren du alltid velat, bör du kontrollera denna sida för nyheter . Att ha en bar kan betyda många saker, men om du är bara lite ambitiös då du vet att du alltid ska ha de senaste och moderna saker, vilket innebär att du måste se till att se vilka nyheter kan erbjudas. På den här sidan sätta alla nya produkter upp, som vi just har kommit in. På så sätt kan du hålla jämna steg med vad som bygger på den aktuella marknaden och du kan bli den första att köpa den här
.  

Spot en trend bland nyheter

är bland nyheterna på denna webbplats som du kan vakna upp till olika trender ofta. Detta kan delvis vara att under nyheter ser att det är en helt ny lagra flaskor < / a>, vars like du aldrig har sett förut, eftersom det sticker ut så mycket från dem du har tittat. Det kan också vara så att du ser en helt ny serie av vinglas som du bara måste äga. I så fall bör du slår på omedelbart eftersom det förmodligen finns många som har samma idé. Och eftersom det är alltid roligare att vara först med att få saker och ting, så ska du vända dig till om nyheterna ser något du gillar. Du kan också använda den här sidan nyheter för att se vad framtiden kommer trender i bar och restaurang. För om du ser flera saker som har samma form eller samma mönster kan vara ett tecken på att denna speciella form eller mönster kommer att bli populär inom en snar framtid. Sedan kan du bestämma om denna nyhet så är något som du vill köpa helt enkelt eftersom det är nytt eller om du hellre vill köpa något som du verkligen tycker är snyggt.
 

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Köp båda produkterna som är nya och som är klassiska

Även om det finns många fördelar med att ha fingret på pulsen när det gäller vilka nyheter det finns där ute så att du inte ska gå runt och bara har nyheter i sin bar. Lika kan det vara smart att också ha lite mer klassiska produkter. En bra blandning av dessa två saker är helt perfekt. För att bara ha klassiska saker kan bli lite för tråkigt och enformigt, men å andra sidan kan det också vara lite tråkigt att bara ha saker som har hittats på den sida där du kan se vilka nyheter som finns.

Ny teknik kan ofta ses som nyheter

Om ny teknik som kan användas i bar segment också kommer ofta att se dem först här, nyheten. Det kan vara till exempel att plötsligt utvecklat en LED-flaska ljus, vilket är en ny teknik, du inte har sett förut. Med denna teknik kan du få dina flaskor för att tända och det kommer att skapa en god stämning och en riktigt kul bakom baren om det finns ljus i alla flaskor. Då kan du också att inte ha så mycket ljus i baren själv, eftersom dessa lampor som lyser upp flaskorna med LED är tillräckligt för att tända hela baren. <- / adress>
Det kan också vara så att det är en helt ny teknik som för alltid kommer att förändra hur människor i allmänhet brygga kaffe. För nyheterna eftersom det är också möjligt att du hittar en kaffebryggare, som tar lång tid att brygga, men som i sin tur gör den bästa koppen kaffe du kan tänka dig. Det kommer att bli både bra för dig, dagen efter ett jobb som bartender, och det kommer att vara bra när dina gäster måste ha en irish coffee eller liknande.

Anledningen till att det finns ett helt nytt sätt att brygga kaffe är att det finns en vakuum återvändo bryggmetod, som sällan skådats. Detta görs så att ångan från botten av bryggaren blir till ånga och sålunda transporteras upp genom bryggaren och upp, från vilken sedan tjänar kaffe. När kaffet är så dras ungefär 2 minuter så att elden kan stängas av och du kan se fram emot att njuta av en stor kopp kaffe som är både varm och smakar underbart. Så titta på nyheterna eftersom det är här som du kommer att se nya teknologier såsom kaffebryggare eller andra innovativa saker, som du sedan kan köpa före alla andra.