Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Polycarbonat glas - glassene kan genbruges og smadres ikke
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Polycarbonat Glas

Polykarbonat glas

Här på Barlife vi kan skryta med att vara den ledande återförsäljare i landet när det gäller att polykarbonat glas och vi är stolta över.

När det gäller bar utrustning så det är något som är mycket viktigt att ta hänsyn till och det är att man ibland måste köpa glasögon, rätter i slitstarkt material. På denna sida kan du till exempel köpa polykarbonat glas, vilket är precis extremt hållbart och tål allting.

Var och dess bar, var och en med sin glas

I chica cocktailbarer där det inte den tiden i det och när människor kommer bara för att få ett par glas, kan det ofta vara så att du inte behöver köpa lika hållbart glas men istället prioritet är kanske bättre att köpa några glas, som i sin tur är snyggt och det kommer att se bra ut i baren. Sådana barer, det finns många och det är härlig. Men i Barlife vi vet också att det finns många som vill ge gas när de går till en bar. Och när du är på väg, gasen så naturligtvis det gör inte för sig själva när du kommer till en bar och bara för att dansa och svänga i ljuskronor. För när detta händer det alltid kommer att vara så att människor behöver i allmänhet en bar som är hållbar, behöver du en mixer i bra material, måste du skänk och mål som inte går förlorad och kan vara hålla kasta dem på golvet, och inte minst, behöver du polykarbonat glas, som du kan servera drinkar på och som kan tas bort utan att hända minst & ndash; kan du helt enkelt plocka upp glaset direkt efter och det kommer att vara helt intakt.  

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Polykarbonat glasögon finns i många former och typer

En uppenbar glas, som du kan köpa för sin bar och du kan vara säker håller en polykarbonat glas öl. I en bar alltid druckit många öl och därför är det uppenbart att statistiskt, även av den anledningen kastas flera av dessa ölglas på golvet än många andra glas. Så du kan börja med att bli köpt några polykarbonat glas, som just är avsedd för öl och du kan bara kasta runt. Således bara den gyllene vätska som går till spillo om olyckan skulle vara framme - kan och saker naturligtvis också vara en skam i sig. Välj något glas ett polykarbonat som har en form som en riktig öl muggar som du kan komma hit. Köp ölglas Poly, som har en volym på 50 cl och har stora cirklar som skapar en rolig effekt och gör ölen ser bra ut när du häller den i.

En annan uppenbar glas, köpa polykarbonat är ett cocktailglas, som också tjänat mycket i en vanlig bar. Det kan vara att du vill njuta av en läcker strawberry daquiri. Kanske en mer för en vodka / juice, eller det kan vara att du är den typen som älskar att sitta över en mojito och titta på vänner och flickvänner i ögonen. Vilken form av läcker cocktail du är, då kan du hitta en lämplig glas är över Barlife, som har glas för varje tillfälle och för varje typ av dryck som du kan tänka dig.

kan De små drycker även serveras på polykarbonat glas

Detta är inte bara den dryck som du normalt njuta av en större mängd till servrar i polykarbonat glas. Detta gäller nämligen även för mycket små snapsglas som du kan köpa dem i samma material som håller väl. För det mesta blir det så att gäster eller andra som du dricker skott med kommer att bli mycket förvånad över att dessa snapsglas väger så lite om alla de är gjorda av polykarbonat. För det väger betydligt mindre än vanligt glas. Och för många, kommer det att gälla att de tar ett skott upp och så de kan ta upp mycket snabbt och snabbt få ner det eftersom de är vana vid att har mer kropp i ett sådant glas när de brukar njuta av tung och lakrits liknande smak av denna skott. På denna sida kan du även få många polykarbonat snapsglas på en gång. Du kan få ett paket med sex små sköt glas 'frostat' färger, som innebär att de är lite tråkig i den. De sex snapsglas är i olika färger och du köper dem i en bricka med alla sex. Så inte bara att de är hållbara, så det finns många av dem och de är ännu fest.