Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Cocktailglas - Flotte glas til cocktails i den bedste kvalitet
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Cocktailglas

När svängas flaskor bakom baren eller haft starkare drink hemma, så det ska göras med stil, med några av de cocktailglas du hittar här.

serverar drinkar är inte något du kan göra på något glas. För en riktig cocktail naturligtvis serveras i lämplig   glas , vilket är en stor del av servering. I en bar kan man inte undgå att ha bara cocktailglas och om du i allmänhet läckra och färgglada drinkar också kan få ett sådant glas för hemmet.
Läs mer & Darr;

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida

Full utbud av cocktails kräver rätt drycker glas

Det finns en mängd olika cocktails som kräver att du tjäna dem i en riktig drycker glas. En klassiker är uppenbarligen en Margherita, som de flesta gillar och att många kan även ha ny plats i söder på en härlig sommarsemester. Den bittra från lime och söt socker gör denna cocktail för en drink, som många ut och därför har gjort det känt över hela världen.

I en slående glas med olika ornament kommer denna dryck se sitt bästa. Om du är den kosmopolitiska typ och kanske till och med som Sex and the City sedan en cosmopolitan vara just den sak, och denna cocktail har just blivit känd på grund. Denna serie, vilket gjorde alla bara var tvungen att prova denna delikat rosa drink både natur på grund av den stora mängden av alkohol och smak på grund av de andra ingredienserna.

Något annat som för närvarande visas bakom många bardiskar över hela landet är den sort daquiris att du till slut att göra. På grund av den kalla isen är särskilt en cocktail, som kan ses i många drycker glas eller annat kanna på sommaren, men på vintern kan du också njuta av denna läckra och uppfriskande cocktail. En bloody mary kan även serveras i ett cocktailglas med en pinne av selleri och hur det kommer att se bra ut.

Hitta glaset som du saknar

I det breda utbudet som vi erbjuder här på sajten kan du vara säker på att hitta ett cocktailglas kan användas för något som du behöver. Hitta rätt glas för en daquiri eller   till en stark Long Island Iced Tea. Tjänar du en färsk mojito kan du också hitta cocktailglas som passar just för detta. Är du lite av en 007 kan du också hitta den triangelformade cocktailglas till den läckra martini om du så önskar.  

Hitta din stil bland många cocktailglas

ett cocktailglas är inte bara ett glas som en serverar drinkar, för det är allt för mycket om vilken term att avge samma glas. Och det är oavsett om du använder dina glasögon hemma eller om du använder dem i en gästfrihet sammanhang. Av någon glaset rätter och rätter som du väljer att använda alltid ha en viss uttryck.

Du kan välja burk sent med färska mönster för att tjäna cocktails och de kommer att signalera att det är färskt och cocktail som är i glaset kan vara lite somrig och något fruktig smak. Välja glaset med kristallmönster eller annan exclusieve mönster gör att du visar att du är antingen en exklusiv bar eller att det är en exklusiv personen och gå upp i att en sak och köksutrustning återspeglar detta.

Om du är mer klassiskt kan också glas som passar denna här på Barlife sedan. Att välja en klassisk glas från Endessa är till exempel också något du kan använda cocktail eller dryck glas, om du till exempel vill tjäna en bra och klassisk skruvmejsel, liksom de flesta gillar.

Du kan också välja den dubbelväggiga glas, som har fördelen att du inte bränner fingrarna om du dricker en varm dryck, såsom rom eller whisky. Dessutom har denna effekt på dubbel vägg glas, ser det bra när fluider i glaset, eftersom det liknar den vätska att flyta i luften.

Man kan också hitta glas, som är festligare primas sina runda former. Några glas närmast bjuda att dekorera dem med olika prydnadsändamål såsom citron eller lime skivor, paraplyer och olika sugrör och andra vackra dekorationer. Sådant glas finns också här på sidan av rostfritt stål, där du hittar en trevlig martini glas, som bara ser bra med olika utsmyckningar som bara gör det ännu trevligare.

Om du behöver vara lite fräsch och en sådan liten raw i baren eller hemma, är cocktail kan ett självklart val. Denna cocktailglas är egentligen bara en burk med lock, vilket är en praktisk fördel. Silverfärgad och spår innebär att det har en mycket rå uttryck och bjuder in till den svala typerna köper drinkar.