Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Urban Bar - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Urban Bar

Urban Bar

The British Urban Bar har över 35 års producerade skräddarsydda lösningar för kunder som kräver särskilda lösningar i glas och bar utrustning. 95 procent av sina produkter tillverkas i samarbete med sina kunder, och det innebär att kunderna får rätt lösning som passar just deras behov. Om du har en idé på deras territorium och ndash; Till exempel kan en produkt för baren segmentet, kan de vara en partner i förhållande till design, utveckling och produktion. Urban Bar har stor kunskap om branschen, drycker och kundbehov, och därför träffar oftast en unik och väl genomtänkt produkt.

Stil och Design

Urban Bar design och stil är mycket enkel och modernt uttryck. Ren och elegant eller rå och robust ofta kundernas önskade egenskaper, och det matchas perfekt till designers i samband med Urban. Det är uppenbart att konstruktörerna har lagt in i konsumentens plats när de går till ritbordet. Till exempel gör de en sil, som inte bara är vacker och praktisk design, men det gör också sitt jobb perfekt och det är typiskt för Urban produkter & ndash; snygg och mycket funktionell i praktiken. Deras graverat glas är också en typisk uttryck som ger en upplevelse och atmosfären i högtidlig elegans, där till exempel champagne skulle må bra.

produkter och val
Urban producera glas och bar utrustning. Glasen är vin, champagne, cocktails, drinkar, skott, öl och även blandare i olika versioner. Barudstyret till exempel, blandare, shakers, silar, mål, citruspress och många fler. Alla typer bartenders vet väl produkterna från Urban Bar och när de har försökt dem en gång, sedan branded sin favorit. URBAN kommittén och täcka de flesta behov som finns i en professionell bar.
barägare och bartenders kommer att ha smarta och praktiska lösningar som sparar tid och ansträngning, medan deras utrustning eller verktyg måste vara robust och hållbara. Det kräver hög kvalitet, och det ger Urban Bar.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per sida
Material
Urban producera de flesta produkter i stål och glas, och det är både hand- och maskingjorda. Lens egenskaper betyder mycket för Urban, som vill skapa vackra och mycket tålig glas och ett glas maskintvättbara, även om de är väl medvetna om problemen med kalkavlagringar och mer. Men följa deras instruktioner så att det kan undvikas. De flesta av deras glas som produceras i Europa, och det garanterar super kvalitet och hög hållbarhet. Urban använder inte beläggning eller lack på sina glasögon, bara för att kunna hålla linjen med maskintvätt
När Urban tillverka sina shakers i stål, är det japanska eller koreanska stål & ndash. inte kinesiska. Det betyder så mycket att det är rätt kvalitet väljs när kunderna förväntar sig mycket hållbara lösningar. Starkare stål ger ett trevligare yta för längre. En shaker används hela tiden, och måste kunna tåla en del slitage. Det är skillnaden mellan bra och dåliga stål. Alla deras stålprodukter är godkända för livsmedel och därmed möta kundernas höga hygienkrav.
Partners och stabilitet
Urban Bar är mycket försiktig när du väljer partner, och har redan några som har varit med dem under många år. Det ger stabilitet och hög kvalitet, men också en känsla av trygghet för kunderna att allt som kommer från dem är mycket hög och jämn kvalitet. Allt som säljs har gått igenom flera tester och godkännanden, och därmed kunderna kan lita på produkterna lever upp till en mycket hög standard.
Effektiv och användarvänlig
när en bar ägare eller bartender att leverera läckra och fantastiska smaker till sina gäster, det handlar om ett hårt hantverk i kombination med goda ingredienser och den bästa utrustningen. Kunder eller besökare uppmärksamma varje detalj i en bar, och märken omedelbart om väntetiden är för lång, och tjänsten fungerar ineffektivt och utan kvalitet. Med glas, och utrustning i toppform hela tiden, så det ger bättre service, kan utrustas tvättas i maskin sparar tid i produktionen och kan användas på gästerna och service. Urban sortiment är anpassad till den professionella bar, med överlägsen användbarhet och gör till exempel rengöring enkel och snabb.
Unik design och kvalitet
Urban leverera 95 procent av sin produktion för den professionella marknaden, och de är helt nöjd med deras kvalitet, vilket är alltid överst hack. Att tillhandahålla högkvalitativ produkt med unika designlösningar kräver en hel del erfarenhet och känsla för marknaden och kundernas behov. Det fungerar Urban arbetar ständigt med att optimera så att de kan fortsätta att förse sina kunder med samma stor erfarenhet & ndash; igen och igen.