Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Stölzle - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Stölzle

St & ouml; lzle

Ungefär 20 km från staden Graz i Österrike är huvudkontoret i K & ouml; Flach & ndash; ganska nära till den slovenska gränsen. Här har man under många år producerat de bästa glasprodukter för alla ändamål. Flaskor, glas för livsmedel glas till köket och medicin industri, flaskor vin och glasögon för alla typer av fina viner, är bara en liten del av deras enorma produktion. 200 år sedan och berätta en hel del om företaget och det är med samma entusiasm som när de erövra världen med sin höga kvalitet och det stora utbudet av produkter. St & ouml; lzle producerar i Österrike. England, Frankrike, Tjeckoslovakien och Polen, och levererar glas till världen. Kvalitet glas anpassade till kunder som ställer höga krav på hållbarhet och en snygg finish
Produkter
På produktsidan St & ouml;. Lzle med 37 rader av en av de största och 2,6 miljarder glas rullar ut till kunder över hela världen. Det är deras vinglas, vatten glas och karaff vi är särskilt nöjda och imponerade här i Danmark. Glasen är mycket klassisk form och design, inte riktigt tunn, men tillräckligt robust och runda, vilket gör dem läcker att ha i handen och en fröjd för ögat. Både stammen och glaskroppen är lång och elegant, medan den tulpanformade kroppen rundar glaset med en mjuk kant.

Modern design och djärva former


Även om design fungerar klassiska, finns det fortfarande lite modern om glasen. Oavsett om det är enkelheten eller liten fördjupning i botten av glaskroppen som gör det lite mer modig och ung, mycket väl kan vara, men faktum är att det väcker stor entusiasm bland kunderna. Den lilla fördjupning ger också innehåll i glaset ett särskilt inbjudande glöd
St & ouml;. Lzles vacker och lite modig karaff är en design scoop. Med plattformen i glaset, som den runda karaff vilar i är absolut vackra och läckra. Typiskt för St & ouml; lzle och deras moderna tänkande och de är medvetna om att köra sitt varumärke ytterligare i framtiden & ndash; att våga något annat

Fallande ordning

Rutnät Lista

per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

per sida
Material och tester
för kräsna konsumenter & ndash; både privata och professionella, är det viktigt att veta att glas är hållbart och tål frekvent användning. Detsamma gäller för rengöring. Glasen är inte alltför tunn och är perfekt för vin och vatten och också resistenta mot diskmaskinen. Det ger mycket bättre möjlighet att spara tid på logistik och använda den på besökarna i stället. St & ouml; lzle betalar en hel del för att säkerställa att kunderna får vad de förväntar sig. testar därför de alltid sina produkter för både stötar och fall, och alla möjliga och omöjliga influenser. Det kan förse kunderna med säkerhet av produkterna är i toppklass.  
Även om glasen är inte vilt dyr investering, så att de kan hålla i många år, och St & ouml; lzle vet att det runt världen är mer som samlar service i många år, så att de också se till att kunderna kan komplettera sin glas om de skulle gå sönder.
vin och glas symbios
vinglas måste berömma ett vin och ge vin liv och färg när hälls ut ur mörk flaska. St & ouml; lzle har med sina fina rent glas precis vad som behövs för att som en vinälskare erfarenhet vinets liv, färg och kropp i glaset, precis innan det ska drickas. Lens tulpan formen gör också vinets aromer leds ut ur munnen av glaset, och ger dig ett underbart möte med vinets aromer och därmed kommer att ha en ännu större upplevelse av vinet karaktär.
Vinet liv och färg komma specifikt uttryck i rent glas med rena linjer utan nedskärningar och nedskärningar. Därför lämpar sig St & ouml; lzles glas också för vinprovningar, där det handlar om att fånga allt vin egenskaper. Färgerna är vinets ålder och rundhet, från lila ungt vin för äldre med rödbrun kant, medan vinets kropp återspeglas i & rdquo; gardiner & rdquo; på glasinnerytan. Allt detta ger glasögonen från St & ouml;. Lzle dig som inkarnerade vin aficionado
Båda deras vatten glas, glas vin och karaff har den stora och ren design som får innehåll att utvecklas på ett positivt sätt, där upplevelsen av betraktaren blir ännu bättre.
Kvalitet, säkerhet och robusthet
med 2, 6 miljarder av glas per år, är det svårt att se att kunderna inte är nöjda. Detta tyder på ett stort förtroende för St & ouml; lzle och deras förmågor. Ett bevis på att de håller sitt ord att beskriva deras glas som både vacker, läckra, attraktiv och mycket slitstarkt.