Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Spiegelau - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Spiegelau

Spiegelau

Spiegelau går tillbaka till 1521, där ett testamente nämner anläggningen som en glasfabrik eller verkstad. Det ligger i Tyskland nära gränsen till Tjeckoslovakien. Även då, ett glas frammatade materialet, som användes i första hand för flaskor och lagring. Senare gjorde glas och speglar till alla europeiska kungahus, och idag är en av de ledande leverantörerna av särskilt tålig glas.
utveckling och innovation är i fokus för detta bolag, där användaren är i centrum. Deras glas måste vara enkel, tålig och lätt att rengöra. Därför är alla deras glas som lämpar sig för diskmaskin och tål stötar utan att brista.
Maskiner produktion säkerställer att de massa kan producera glas i mycket hög kvalitet och med en riktig klassisk look. Det är kunderna och användarna vill ha och kan Spiegelau leverera.
Materialet glas
Glaset är mycket annorlunda produceras eller tillverkas. De äldsta representationer var det handgjorda eller blåste glas, och den kemiska kompositionen var något annorlunda än i dag. Detta beror på att vi nu vet mycket mer, och att i laboratorier ständigt experimentera med recept eller formler som gör glaset mer hållbara. Även glas öppenhet eller renhet återspeglas i receptet, och alla glasbruken har sin egen speciella blandning som gör bara deras tjejer är att det gör det.
På Spiegelau är styrkan eller renheten som är i centrum. De kommer att skapa den starkaste glas som tål tuffa tag. Om du släpper ett glas det går definitivt bruten, men de försöker varje dag för att förbättra egenskaperna hos glaset.
Design och former
Är du efter den klassiska val, då Spiegelau ett bra förslag för lösningen. Vinglas, champagneglas, highballglas, glas grappa och brandy glas med klassiska former och rena runda organ och highball glas, drycker glas och karaff i vintage stil och mönster nedskärningar i attraktiva linjer, stil. Det är som något ur designmanual för den klassiska, eleganta, elegant och mycket högtidlig utseende, där alla finner säkerhet och fred.
Detta är något engelska klassicism den tyska tillverkaren, men i god mening. Det verkar som de rika brittiska monarkin under många år har haft ett finger med i det, eftersom glas och karaff med sticklingar producerades. Riktigt bra och nästan gelé i tid.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
glas och de dyrbara dropparna
Precis som vin och champagne kräver rätt glas för att presentera sig på bästa möjliga, vilket t ex whisky och konjak omedelbart. Det måste finnas stil och ro om det. Det måste finnas tid för kontemplation och njutning, och atmosfären måste vara både mysig och upphetsad. Spänningen i det som kommer att hända & ndash; att inleda en fantastisk smakupplevelse som rundar ögonblick av en höjdpunkt i livet. Det är en bra och väl utformade glas gör att det hela.
Glaset följer innehållet som helhet naturlig del av upplevelsen, och det kan inte göras utan. dricker därför inte vin av en senapsglas. Spiegelau producerar vin vinet kommer inte att vara utan och som ger en ännu bättre upplevelse för användaren.
tyska kvalitet och värde för pengarna
Användare förväntar sig en hel del av ett glas som kostar lite extra för marknaden i allmänhet. Här är det viktigt att betona de många fördelarna Spiegelau levererar mer än ett vackert utformade glas. De matchar alla krav på kvalitet och hållbarhet & ndash; kanske lite bättre än andra, och så tolererar sina diskmaskiner glas, och lite mer härdiga behandling. Det är inte den tunnaste glas på marknaden, men ganska stark och robust
. Det ger dem en stor fördel jämfört med många andra tillverkare, som går lite kompromissa med kvaliteten på glaset, och kanske har lite mer förfinad design eller titta. Uppenbarligen ett val från den tyska tillverkaren, att deras glas mer styrka, stilistiska design och lång livslängd. Det anser många konsumenter så just absolut perfekt, särskilt om du har många gäster och har en förväntan att glasen kan sättas i diskmaskinen utan att förstöra egenskaperna hos glaset.
Spiegelau leverera en säker produkt som erbjuder gott om glädje och hög funktionsklass, och till ett överkomligt pris. Det finns många tillverkare som ger sämre kvalitet på ett mycket högre pris, och därmed glasserie Spiegelau en riktigt bra affär.