Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Libbey - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Libbey

Libbey

Libbey är ett amerikanskt företag med flera års erfarenhet av tillverkning av porslin, glas, porslin rätter och skålar och mycket mer. De levererar till över 100 länder i världen och har även produktion i flera länder, som Kina, Nederländerna och Latinamerika. Detta återspeglas också i sina uttryck och mönster som är inspirerade från flera regioner i världen.
En av deras motto är att de kommer att vara på festen, för att ta vara på dagen och fira det med vem nu när festande. De kommer att vara vid bordet och delta och bidra till att göra det till en ännu bättre fest. Ett bra motto för en producent som arbetar med lösningar för nöjen av tabellen och gom önskemål.
För Libbey producerar flera olika ställen i dag, är helt enkelt ett måste som en global aktör på marknaden. Det handlar om att hitta förmågor och styrkor i produktionen, samtidigt som man skapar en sund ekonomi för företaget, att det kan fortsätta att vara en global aktör på planen. Det fungerar Libbey för varje dag. De kommer att skapa de bästa produkterna till rätt pris för sina kunder över hela världen.
Produkter och design
När bordet måste täckas, och det finns inbjudna gäster , då du vill ge det bästa du har lärt dig. Det kommer Libbey, och så kommer du som ett värdshus. Därför serverar den finaste man kan erbjuda. Det bör vara festlig och vackert & ndash; Det måste höja stämningen och vara för hela världen andas liv och glädje. Produkterna från Libbey är mycket elegant, och även om designen är klassisk, då du inte är i tvivel om att stämningen är högtidlig och att allt sker här och nu. De höga och eleganta glastorn över bordet, och när den är fylld med sådana härliga viner, då
både bord och vin levande. Det är precis som när du slår ljus vid ett bord. Det är inte bara det ljus som är märkt, det är i framkant, charm och bor i sken och lågan som strålar ut ur rummet och omsluter tabellen i atmosfären. Allt från ljus går dukning för vad som serveras upp till en högre nivå, och det är det som skapar partiet. När Libbey säger att partiet börjar med ett dukat bord med sina vackra glas och maten serveras i sina rätter, så det är inte riktigt en lögn. Utrustningen och hur saker och ting serveras på är en del av det hela.
Deras vinglas, champagneglas, dryck glasögon och snapsglas smälter väl av varje bord. De hjälper till att lyfta bord, vinet, maten och atmosfären. Det är bara att välja från hyllorna när man har att hålla din nästa fest.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
kvalitet och hållbarhet
Du kan få idén att om utformningen och termen är så bra och enkelt, så det påverkar glaset styrka och hållbarhet. Men det är inte fallet med deras glas. Det är några av de bästa glas i kvalitet och hållbarhet & ndash; från den holländska Leerdam. Här för att göra den starkaste glas som tål transport och chock, som lätt kan gå i diskmaskinen utan problem.
Idag är det viktigt att glas tvättas i maskin. Vi har ingen tid för rengöring, skulle vi hellre använda tiden till våra gäster och njuta av oss och vara en del av partiet och ndash; ända till slutet. Det på Libbey och därför kvalitet en av sina huvudområden. Det innebär att alla deras produkter också testas innan de levereras till kunderna. Så att kunden kan vara säker på att allt är i sin ordning.
Ge din fest mer liv
När gästerna anländer till ert parti tar emot mer än viktigt. Det är där partiet börjar och här besökaren får intrycket om man är välkommen, och det är bra att ingå som en deltagare. Bjud på en trevlig glas från Libbey, med innehåll och ndash; antingen vin eller mix, och berätta för dem hur glad du är att se dem. Gästfriheten börjar med ett leende, ett gott glas och massor av skratt.
Om du inte är i Libbey att vara en del av nästa fest, glöm inte att det inte är helt eller priset som avgör om partiet kommer bra, men glaset möter livet på bordet i rummet och bland gästerna.