Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
ISI - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

ISI

ISI

ISI Metall GesmbH kommer från Österrike och har mer än 50 års erfarenhet av tillverkning metallprodukter för maten och särskilt deras grädde sprutor har nått runt om i världen som det bästa och mest använda. Utvecklingen av tryckinnehållande sprutor kräver stor kompetens, och ställer höga krav på de material som används. Det finns många kopior av tekniken, men de själva påpekar, det finns bara en riktig grädde spray.
De levererar till mer än 80 länder, och deras fokus ligger på den enskilde användarens krav på säkerhet, enkelt handhavande , kvalitet på råvaran bearbetning och hög hållbarhet.
produkten och applikationer
ISI producerar grädde och soda sprutor för hotell, restauranger, kommersiella kök och hushåll, och även ge tillbehör och reservdelar. Deras utrustning bidrar till att göra jobbet enklare, och samtidigt för att hjälpa köket eller livsmedelsproduktionen med utveckling eller innovation. det var först flöt spruta är avsedd för behandling av grädde till krämen eller skum, men senare flera andra möjligheter i stället. Till exempel för soppor, såser och desserter.  
Principen är enkel & ndash; Häll vätskan i behållaren, skruv toppen, sätt gaspatron, med ett lätt tryck så att vätskan framställs såsom kräm eller skum. Den övre delen av patronen kan återanvändas flera gånger, och det bör ändras.
Material och kvalitet
Företaget är ISO-certifierade och det innebär extra säkerhet för konsumenten. Cream spruta arbetar med tryck, och därför måste vara OK, stål, stark plast, fasta behållare och mer, bidrar till att göra det helt säkert att använda deras grädde spray i köket. Det är också vad som skiljer dem från andra tillverkare på marknaden som de vill ha en lite mer och lite bättre. Den höga kvaliteten på materialet innebär också att deras produkter är mycket hållbara och kan användas dag in och ut utan problem.
Att ge för industrin och professionella kök innebär att du har ännu större krav på leva upp till och det gör ISI med stor precision. Till exempel deras tillbehörspaket skräddarsys så att den enskilde kock eller konditor har oändliga möjligheter att skapa fantastiska dekorativa disk eller använda grädde spruta för att pumpa fyllning i bakverk eller komplicerade kött eller steka rätter. ISI gör det komplicerat kök eller bageri enkelt och lätt. Trogen sitt uppdrag eller recept.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Nya recept och metoder
ISI webbplats kan du även få stor inspiration för hans recept i köket, och då är det bara att experimentera själv. Det var avantgardistiska kök som en gång gick till krig med molekylär köket, och därmed också förde sprutan i livsmedelsproduktionen, till glädje för gästerna på restauranger runt om i världen. Det är vad som driver utvecklare på ISI, för att göra bearbetning enklare och ger ännu fler alternativ
Valet av yrkesverksamma
ISI & acute; s. Grädde sprut har under flera år kockar favorit på grund av hållbarhet och tillbehör. De får en paketlösning där allt är i sin ordning. Kvalitet - och att det fungerar och om igen är orsaken till deras val. Naturligtvis betyder det också en hel del att utrustningen är lätt att rengöra och därmed upprätthålla en hög nivå av hygien i köket.
Cream för kaffe
Det finns inte en bar eller restaurang i världen, utan att behöva tjäna bästa Irish coffee efter en bra, rejäl måltid. Kaffet måste vara stark och aromatisk, sockret måste vara rör eller brunt, och grädden bör vara släta runda och söt. När bartendern eller servitör som betjänar en Irish coffee, så han använder flödade säkert spruta till krämen. Här servitör kräm för flera delar, och det kan förvaras i kylskåp.
Har företaget vill ha en snabb och enkel dessert, det är bara en liten mousse eller äppelpaj, och så gott om kräm eller skum, och så det kan serveras.
de bästa på marknaden
Cream spruta finns nästan i varje hushåll i dag. Om inte, missar de ut på en genial lösning som gör livet lättare på många sätt. Och skulle du välja en modell som kommer att pågå i många år, och som professionella väljer också, vare sig det badet från ISI. Det blir inte bättre när det gäller design, kvalitet och hållbarhet, och det är den varmaste rekommendationer från dem som vet vad de talar om och som använder det dag in och ut.