Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Glass4ever - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Glass4ever

glass4ever

glass4ever är ett danskt företag som utvecklar innovativa glaslösningar främst för att ge dina gäster en helhetsupplevelse med att det ska vara full och haft. Glas Solutions är kanske lite fel ord att använda i ett sammanhang som & rdquo; glasögon & rdquo; inte produceras eller produceras i materialet är glas, men i polykarbonat. Det är också den enda skillnaden & ndash; så låt oss bara hålla det och sedan kalla det glas, eftersom funktionen är naturligtvis densamma & ndash; som skall fyllas med fin drink.
Materialet
Materialet är polykarbonat, det vill säga, en mycket stark, robust och tålig plast typ som är nästan lika klart som det material glas, och lämpar sig därför mycket väl som en ersättning för den något tyngre glaset. Polykarbonat är inte bara lättare än glas, det är så kraftfull att den är okrossbar. Du kan släppa det, utan att orsaka skada på glas, fint trä eller personer. Säkerheten vid användning av dessa glasögon är utmärkt, och det är bara ett av många skäl att välja den här typen.
glass4ever garanterar en mycket lång livslängd och livslängden på glasögonen, och de är nästan omöjliga att glida upp. Därför är de idealiska för catering och stora fester eller händelser. Även restauranger och barer kan ha nytta av dessa typer av glas, dock måste man vara medveten om att de inte kan gå i diskmaskinen, eftersom de inte tål mycket hett vatten.
Produkter och publik < br /> sortimentet av glass4ever är enorm och inkluderar bland annat öl muggar, öl glas, dryck glas i flera smaker, glas vin, snapsglas, whisky glas, cocktailglas, champagne glas, karaff, kanna och Martini glas. Alla är i storslagna motiv och kan lätt tas för att vara rätt glas när du ser bilder av dem. Det är tydligt att många fördel kan utnyttja denna typ av glas, såsom nattklubbar, restauranger, kaféer, sjukhus, institutioner för äldre, daghem, skolor, fängelser, hotell, kryssningsfartyg, sommar, segling, camping, spa, spa, simbassänger , underhållning parker, arenor, och förmodligen många fler. Det faktum att glasen inte kan brytas av misstag, är bara ett stort plus för konceptet.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
per sida
Ansvar och miljö
när man dricker av polykarbonat, är ett ansvar för mer än en bemärkelse. De är miljövänliga, och de gör inte glas, så att folk kan bli sårad. Materialen kan återvinnas om och om igen, och kan omvandlas till annan användning senare också. Allt som allt, mycket bra lösning för alla parter.
Glasen är även godkända av myndigheterna som ska ingå tillsammans med drycker och livsmedel, vilket innebär att inga farliga ämnen eller kemikalier i materialet kan skada konsumenten.
erfarenhet och njutning
det finns praktiskt taget ingen skillnad i upplevelsen av att använda glas i polykarbonat eller höger glas. Speciellt när de är så lika att det är svårt att se. Fördelarna med den lätta och åter är att upptäcka, och resten måste visas vara en smaksak, vare sig det ena eller det andra.
Smaken av vinet, skottet är, öl, dricka eller cocktail är exakt densamma, även om vissa skulle säga något annat. Det finns ingen skillnad. Och även de ivrigaste vinälskare och expert kommer att kunna göra vinsmagningsøvleser med denna typ av glas, som både renhet och bländning funktion ganska bra och ger samma upplevelse med dina gäster.
Flawless ersättning
om plasten kan ersätta glas i alla sammanhang, kan mycket väl vara ett nej. Men omvänt glass4ever klart med sitt utbud, och den höga kvalitet de strävar efter att utveckla många fler lösningar i framtiden kan det bli normen i framtiden. Polykarbonat är i alla fall kommit att bli, både i hållbara och vacker design glas och ljus öl mugg till nästa Oktoberfest i familjen eller med vänner.
Om du är osäker på kvalitet eller egenskaper i glasen, är du välkommen att experimentera med ett enda glas, och sedan se om det är något för dig, och om du kan få samma förmåner som många av dina kamrater redan har när de använder dem i deras bar eller på deras vårdhem
Du kommer att få åtminstone absolut värde för pengarna genom att använda polykarbonat & ndash. både när det gäller pris och livslängd.