Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Gastroback - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Gastroback

GASTRO

GASTRO är ett tyskt märke som främst är känd för sin utmärkta kvalitet och förstklassiga lösningar för kök, där varje dag är lättare att bete sig, med nya tekniska och innovativa förmåga. Tysk noggrannhet och solid tekniska lösningar är oumbärliga i ett modernt kök. I de flesta hushåll är snabb och tid har blivit en allt viktigare faktor än någonsin. Ju mer tid du kan spara på Kokkeriet något, desto bättre är det. GastroBacks produkter fokuserar på användarvänlighet, säkerhet, kvalitet material, hållbarhet och med en nivå av design.
När de skriver i sin vision, så det är inte en önskvärd situation, men ett faktum och en verklighet som levererar några av de bästa på marknaden och våra kunder är helt överens.
produkter
Deras produkter ger ny teknik och innovation för att underlätta människors bördor och arbete i köket, och därmed uppnå bästa resultat. Produkterna är mer än godkänd i många professionella kök runt om i världen, och måste därför tydligt kunna tillfredsställa den allmänna användaren i hemmet kök.
GASTRO levererar espressomakiner, kaffebryggare, tekogere, smoothie maskiner friteuser, wokpander och mer, vilka alla kännetecknas av hög-design, högklassigt i termer av funktionalitet och livslängd. De material som används är resistenta stål, stötsäker glas starkt godkänd plast, vilket gör att deras utrustning är extremt hållbara och tillförlitliga. Precis som en konsument behöver.
stil och design
GASTRO har en tydlig öppet sinne när det gäller design. Det bör vara moderna, och inte gå ur modet snabbt & ndash; när deras utrustning håller en hel del år. Design och funktion bör komplettera varandra, men utrustningens funktion och hållbarhet ska ha högsta prioritet. Deras maskiner är ganska vacker och har mycket enkla och hanterbara kontrollpaneler och ndash; oavsett om det är espressomaskin eller elektriska wok, så att du kan nästan driva dem utan vägledning. När du har fått en av sina maskiner i köket, så det är inte en människa gömma undan & ndash; det tål att bli sedd.

Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per sida
Material och tester
Hållbara material är nyckelordet på tyska eld, och deras medarbetare vet att det inte finns någon kompromiss om kvalitet, och ställer höga krav på tillverkningsprocesser, material och tester. Tyskarna älskar test, och du kan vara säker på att alla produkter är noggrant testade, så det kommer att möta kundernas höga krav. Speciellt nya tekniska lösningar, som också kommer att ge resultat i de professionella kök, är under särskild övervakning. Säkerheten bör vara bättre än ok. Det är inte Kina produkter, men det bästa av de bästa.
kaffe och smoothies
du känner direkt när du ser sitt utbud till specialkaffe och smoothies har deras hjärta. Och de är experter på kaffe och smoothies. Allt som är viktigt när man producerar världens bästa kaffe eller smoothie, bör det ingå i sina maskiner. När du köper en av deras espressomaskiner, då alla i hushållet blir baristas på nolltid, och visionen kommer det goda i mål. Detsamma gäller för deras smoothie maskiner som verkligen uppfyller kundernas höga krav som de behöver för att kunna köra med alla typer av ingredienser och ndash; utan undantag.
Din utgångspunkt har alltid varit i köket och inte ritbordet. Det är en kock och en bartender som har varit i färd med att wok och kaffebryggare & ndash; produkter tillverkas av användarna.
Innovation och hållbarhet
Om du är en professionell kock, bartender, husband eller hemmafru, då GastroBacks innovativa tekniska lösningar till stor hjälp i dagligen & ndash; och under många år framöver. De är framåt i teknik jämfört med konkurrenterna, och drift av deras utrustning är enkel och okomplicerad. Detta innebär att alla får ut av stödet från sina produkter mer. Det faktum att de är experter i köket, innebär också att de är ständigt på vad användarna erfarenhet och stil krav. Det ger ännu mer innovation och ännu fler nya möjligheter för användare i framtiden.
Kvalitet, säkerhet och robusthet
Även om deras produkter pågå i många år, så är mycket GASTRO angelägna om att byta ut din utrustning i framtiden med en ny och modern lösning & ndash; och fortfarande med fokus på kvalitet, säkerhet och hållbarhet, i kombination med en riktigt snygg design.