Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Arcoroc - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Arcoroc

Arcoroc

Företaget är ursprungligen franska och familjeägt från 1825, och har vuxit stort och enorma. Det är världens största leverantör av glas, kök och porslin, som idag leveranser för catering, hotell, restauranger och andra stora företag, som också tjänar större kedjor eller varuhus. De har sina produkter i 160 länder över hela världen, och är känd för både stil, design, hållbarhet och kvalitet.
På bar-life.se har vi en rad av glas från Arcoroc täcker de flesta behov och är den modernare publik.
de vill göra glasögon för alla ändamål, och några händelser att lysa och glänsa med sina vackra bordsglas, skålar och serveringsfat.
< strong> produkter
Arcoroc producerar tallrikar, skålar, tallrikar, glas, glas vin, burkar, behållare, och många fler. Kommittén är enorm, och det kan vara svårt att välja. Men om du letar efter något nytt och annorlunda, då är det förmodligen i deras särskilda linje du måste bo lite. Det är inte det klassiska utseendet du täcka upp med om det är från Arcoroc.
Då är du den moderna och modig typ som älskar att experimentera med nästan från bordet i riktning mot nytt utseende, vilka former är nyckeln. Deras glas och vinglas serien är mindre klassisk och modern, rak och kantig. Kommitténs vinglas, vatten glasögon, snapsglas, highball glas, ölglas, ölglas, champagneglas, snapsglas, med mera.
Modern design och djärva former
Den moderna designen är ganska typiskt för Arcoroc. Vinglas Sene är höga och mer linjär och vinkel än de klassiska runda höga traditionella modeller. De är vackra, lång, elegant, och har fortfarande en tulpan form, även om det inte är så rundade. Designad riktade tillräckligt särskilt mot unga publiken som entusiastisk över den eleganta och modernt utseende som också passar bättre med de nyare typer av tjänster och ndash; såsom avlånga plattor.
Och det handlar mycket om att matcha med det hela, och det gör Arcorocs designers ut mycket av. De fokuserar på helheten och glasen, till exempel, också en del av njuter av en god glas vin. Glaset ska visa vin och vice versa.

Fallande ordning

Rutnät Lista

per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

per sida
Design och mot
När du behöver för att täcka upp för ett parti, har du förmodligen många idéer och förslag för former och färger, och inte minst glaset att välja för händelsen. Med Arcorocs serien har du en stor möjlighet både att matcha en modern dukning med lite extra floundering. Det är oftast inte den klassiska bord täckt med sina glas
Om du vill köra linjen ut och visa extra mod passar avlånga plattor & ndash. Både runda och fyrkantiga perfekt med Arcorocs glasserie. De tre kanna silver, koppar och guld färg är mycket populär, och betonar fetstil.
Många ser också stil och design som lite fräck och utmanande. Glasen mindre utmanande än sin tjänst linje, men sätta ihop, så ger en vilt vackert och modernt uttryck, som säkert kommer att bli ihågkommen av gästerna.
Om man skulle nämna ett jubileum eller evenemang där skulle vara helt naturligt att servera vin och drinkar i glas från Arcoroc, skulle det säkert vara nyårsafton. Det nya och moderna, med nya och okända år välkomna. Det nya året är också lika med ceremonin, fest, färger, mod, kärlek och vänskap och ndash; allt som också designers har tänkt när de drog denna serie för första gången.
Kvalitet för pengarna
Naturligtvis, pris och kvalitet går ihop och det är galet vad Arcoroc lyckas skapa nästan inga pengar. Deras produkter är av så hög kvalitet och klass att det verkar helt fel att priser är på den nedre delen av skalan. Det är också kopplat till deras volym och produktionsstrategi som kan leverera några av de bästa i kvalitet för priset.
Glaset kommer att imponera
Glass sätta alla helt till. Det ses och respekteras och gör intryck. Det kommer säkert att väcka uppmärksamhet med glasögon från Arcoroc. Stilen och elegant finish och de flesta människor tror att de har en mycket dyr och fin eld att göra. Det kan mycket väl innebära att många faller för glasögonen och att de uppskattar vad de ser. Det händer också allt oftare glasen från Arcoroc rekommenderas från vän till vän. Några gulnar med avund, och bara vill ha exakt samma stil som deras hem.