Ships to

Danska E-märkes webbshop / Frakt endast 99, - / Fri frakt vid köp över 1999, - / Snabb leverans / 14 dagars retur

- Skift
Alessi - Brands
0 0,00 SEK
Cart.

Du har inga produkter i din varukorg.

Till Föregående Sida

Alessi

Alessi

Den italienska Alessi är en världsberömd företag som startades 1921 av Giovanni Alessi, som verkstad, som behandlade nickel, silver, mässing och koppar för hushåll och porslin. Efter Carlo Alessi fick en ledande roll, de har tagit världen med storm. Carlo Alessi har varit ansvarig för införandet av flera av Alessi designserie, och det är samma linje som drivs i dag, efter hans död 2009. Idag finns det många designers i samband med Alessi, och flera av dem är inte från Italien. < / adress>
stil och design
design är en bedömningsfråga, och fungerar olika för människor. Formen, material, färg och uttryck ger produkterna med både ett språk och en funktionalitet som måste relateras till konsumenten. När Alessi designers rita ett vinglas, tror de också på vinet i glaset. Vinet är kanske det viktigaste för konsumenten, men det spelar ingen roll att glaset stjäla lite uppmärksamhet & ndash; i den meningen att den kan presenteras på ett bättre sätt. Den höga glas elegans, är foten vin röran och glas avrundning vinets kropp och själ.   Det är alla vackra och läckra och symbios & ndash; vinglas och gästen skapas. Alessi levererar både klassisk och tidlös, rå och vilda, och ju mer modern och enkel design.
Produkter och val
italienska Alessi tillverkar varor i köket, bostäder, bröd, vin & bar, dukning och service, tillbehör och andra, men är tillräckligt & ndash; över hela världen, mest känd för sina köksprodukter, porslin och vin och bar område. I kategorin bar och vin spotter snabbt att Alessi design och funktionalitet ramar helt plats.
De lyckas kombinera en vacker design som måste åtfölja sådana drycker och cocktails, och därmed skapar en symbios av uttryck som också lyfter fram vad som finns i glaset, eller serveras i snack skål. Typiskt för Alessi designers att tänka på gästens helhetsintryck när han eller hon har en fin och läcker drink, även presentera färger och glöd i ljuset.

< / adress>
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Fallande ordning

Rutnät Lista

Sida:
  1. 1
  2. 2
per sida
Material
Alessi välja att bara använda robusta material, och inte kompromissa med kvaliteten. Många andra tillverkare väljer billigare legeringar, andra bearbetningsmetoder, eller en något sämre kvalitet glas, men det gör inte Alessi. Deras glas och porslin är det absolut bästa kvalitet, vilket innebär att den bär mer än andra tillverkare. Stål är rostfritt också behandlas olika av marknads tillverkare och Alessi, är det ett måste att deras produkter håller den vackra ytan under en lång tid, oavsett behandling. Alessi gör många produkttester innan de skickar den till marknaden, och det ger kunderna en stor känsla av trygghet
Bearbetning och partners
När råvaror eller produkter bearbetas till den slutliga produkten, det finns många faser som skall genomföras innan en produkt kommer på hyllorna för konsumenterna. Alessi väljer bara de bästa partners som delar samma uppdrag som själva & ndash; nämligen bättre kvalitet för kunderna. Porslin bör till exempel behandlas flera gånger innan den slutliga produkten är klar för middagsbordet. Allt från innehållet i porslinsmassa, bränntemperaturen, ytbehandling, måla med mer avgör hur du som kund kvalitet och framför allt hållbarhet. Ingenting är slumpmässigt med Alessi hög standard.
Bekvämt och användarvänligt
Alessi producera sina varor så att den höga kvalitet för att säkerställa en lång livslängd. Detta innebär att när du köper deras produkter, kan du vara säker på att det är hållbart för mer än & eacute; n mening. Material och färg ska vara enhetlig i många år, oavsett hur den används. Det bör vara hållbara trots frekvent användning och rengöring. De flesta produkter kan tvättas i maskin, och om den andra är sant, är det för att till exempel att utformningen av ett tunt utformat glas föregår det praktiska.
Garanti och livslängd
Alessi vet att deras rykte - att bli världsledande, engagerad, och därför varje dag för att leverera den bästa för att leva upp till sin höga kvalitet. Men händerna inte skakar, och där andra väljer en strategi för att göra billigare produkter, då Alessi helt säker på att kunderna är villiga att betala ett rimligt pris för en mycket bättre produkt. De är så säkra på deras prestanda och kvalitet som de garanterar felfria produkter.